Choose language
2-WAY STRETCH PANTS 1604/10-41
2-WAY STRETCH PANTS 1604/10-41

2-WAY STRETCH PANTS 1604/10-41

DKK 500,00


   På lager
Antal
- 2-WAY STRETCH er fritidsbukser i 2-Way stretch, som er en meget behagelig og strækbar buks til både træning og fritid.
- Buksen er lavet i vores populære 2-way stretch kvalitet, som har en stor elasticitet, der gør den fantastisk at have på til alt slags sport eller fritid.
- Elastik i taljen med indvendige snører, som er med til at holde buksen på plads.  
- Lommer foran og smal elastik med snorstopper regulering i bund, som giver en god fleksibel pasform.
- Super strækbar
- Åndbar
- Svedtransporterende
- Hurtigtørrende

2-WAY STRETCH 88% Polyamide / 12% Elastane

Buksen har –10 cm i benlængden i forhold til normal længde
Vis mere
Vis mindre
Svedtransporterende/Moisture wickingÅndbar/Breathable
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping