Choose language
AEROBIC ELASTIC MEDIUM 15-41

AEROBIC ELASTIC MEDIUM 15-41

DKK 25,00


   På lager
Antal
- Aerobic elastik i medium styrke er en træningselastik.
- Et af de enkleste, billigste og mest effektive træningsredskaber, der findes.
- Træningselastikker anvendes til mange typer øvelser indenfor genoptræning og styrketræning. De er specielt velegnede til træning af skuldre, arme og ben.
- Modstanden tilpasses individuelt ved at vælge en elastik i den rigtige styrke.
- Jo kraftigere elastik, desto hårdere modstand. Ønsker man en længere elastik, kan man med fordel sætte flere sammen.
- Træning med elastik er en effektiv og billig træning.

Size: 250 x 20 x 1,5 mm

100% Rubber
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
AEROBIC ELASTIC MEDIUM 15-59
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping