Choose language
AIDA PRINT COMPRESSION TIGHT 60014-010
AIDA PRINT COMPRESSION TIGHT 60014-010
AIDA PRINT COMPRESSION TIGHT 60014-010

AIDA PRINT COMPRESSION TIGHT 60014-010

DKK 650,00


   På lager
Antal
Åndbar
Svedtransporterende
Aida Print Compression Tights er fitness tights med kompressions funktion, hvilket sikrer blodgennemstrømningen i dine ben under al slags træning. Kompression kan hjælpe til at nedsætte muskelømhed efter træning. Tightsene er lavet i et flot blomstermønster. Tightsene har en høj talje, og kombineret med vores tight fit, bliver de de perfekte tights til al slags træning.

Quality: 75% polyamide / 25% spandex
Vis mere
Vis mindre
Letvægt/LightweightSvedtransporterende/Moisture wickingÅndbar/Breathable
Andre har også købt
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping