Choose language
ALBERTE WORKOUT SHORT SLEEVES TEE 60034-008
ALBERTE WORKOUT SHORT SLEEVES TEE 60034-008

ALBERTE WORKOUT SHORT SLEEVES TEE 60034-008

DKK 200,00


   På lager
Antal
Åndbar
Svedtransporterende
Alberte Workout Short Sleeve Tee er en åndbar t-shirt i løst fit, med en smule længere bagside, som sikrer komfort under al slags træning. T-shirten virker svedtransporterende, og er lavet i en smuk grå nuance.  

Quality: 100% polyester
Vis mere
Vis mindre
Letvægt/LightweightLuftig/AirySvedtransporterende/Moisture wickingÅndbar/Breathable
Andre har også købt
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping