Choose language
ALONA SWEAT PANTS 60021-005
ALONA SWEAT PANTS 60021-005

ALONA SWEAT PANTS 60021-005

DKK 400,00


   På lager
Antal
Åndbar
Svedtransporterende
Alona Sweat Pants er åndbare bukser lavet i vores komfort fit og en blød bomuldsblanding. Bukserne har en mellemhøj talje og elastik med løbesnor i taljen. Bukserne virker samtidig svedtransporterende.

Quality: 70% cotton / 30% polyester
Vis mere
Vis mindre
Letvægt/LightweightSvedtransporterende/Moisture wickingÅndbar/Breathable
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping