Choose language
BARI 3/4 TIGHTS 50557-41

BARI 3/4 TIGHTS 50557-41

DKK 450,00


   På lager
Antal
Bari 3/4 Tights SHAPE UP er fitnessbukser, som er meget velegnet til løb, men kan også bruges til andre sportsaktiviteter.
- Dette produkt er udviklet specielt til at opfylde behovene til den krævende sportsudøver.
- SHAPE-UP kvaliteten har en særlig tæt vævning og en unik teknologi, der giver dig en mere harmonisk kropsfigur. Materialet støtter og løfter balder, talje og lår.  
- Net i knæhaser for god åndbarhed.
- Reflekslogo for god synlighed.
- OBS størrelserne ser meget små ud, bestil den størrelse du normalt bruger.

SHAPE-UP fordele:
- Super let
- Perfekt pasform
- Komfortabel at have på
- Blød og stærk
- Støtter og løfter
- Åndbar

SHAPE-UP 79% Polyester / 21% Elastane
Vis mere
Vis mindre
Svedtransporterende/Moisture wickingÅndbar/Breathable
Andre har også købt
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping