Choose language
Carite CASEY REVERSIBLE LONG TIGHTS 62018-042
Carite CASEY REVERSIBLE LONG TIGHTS 62018-042

Carite CASEY REVERSIBLE LONG TIGHTS 62018-042

DKK 600,00


   På lager
Antal
Casey Reversible Long Tights er et par åndbare tights, som virker svedtransporterende. Tightsene er vendbare, med den inderste side lavet i et flot pinotfarvet heatherstof. Tightsene har høj lining og flattererende placeret syninger.

59% nylon / 23% polyester / 18% spandex
Vis mere
Vis mindre
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping