Choose language
CHARLOTTE TEE 50630A-41

CHARLOTTE TEE 50630A-41

DKK 350,00


   På lager
Antal
Charlotte Tee er en fitness t-shirt, som er god til sport og fritid.
- Ny udvikling af vores populære tactel kvalitet. En lettere udgave, som har samme funktioner, men tørrer hurtigere og er lettere og mere behagelig at have på.
- Reflex logo foran for synlighed.
- T-Shirt i vores loose fit, som har gode lange ærmer og sidder løst på kroppen og derved nedtoner kroppens former.
- Svedtransporterende
- Hurtigtørrende
- Åndbar

Peach Jersey 86%Polyamide / 14%Elastane
Vis mere
Vis mindre
Svedtransporterende/Moisture wickingÅndbar/Breathable
Andre har også købt
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping