Choose language
FILIPPA HOTPANTS 50742-41

FILIPPA HOTPANTS 50742-41

DKK 100,00


   På lager
Antal
"Filippa Hotpants er lavet af en ny og super lækker SEAMLESS kvalitet med en stor skræk evne og gode tekniske egenskaber.
Tight fit, som giver en god pasform og er perfekt til at have under vores tights og bukser.
Hotpants, som har en ekstra god højde i taljen.
- Svedtransporterende
- Hurtigtørrende
- Åndbar"

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping