Choose language
KETTLEBELL 8KG 49102-41

KETTLEBELL 8KG 49102-41

DKK 300,00


   Ikke på lager
Antal
- Carite Kettlebell 8 kg bruges til eksplosive og dynamiske øvelser, dvs. øvelser med stor fart og bevægelse.
- Forbedrer koordinationsevne og kredsløb og øger styrke, stabilitet og udholdenhed
- Forbedrer kropsholdningen ved træning af de stabiliserende muskler
- Kan hjælpe med at forebygge skader.
- Øvelserne er simple og kan med fordel laves hjemme.
- Kettlebells er et gammelt russisk redskab til moderne mennesker, der gerne vil i superform. En kettlebell, eller Girya på russisk, er en traditionel russisk vægt, der ligner en forvokset kugle med hank på.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping