Choose language
TACTEL PANTS 30434-41
TACTEL PANTS 30434-41

TACTEL PANTS 30434-41

DKK 200,00


   Vælg variant for status
Antal
Tactel Hotpant er tætsiddende shorts til børn, meget velegnet til alle sportsaktiviteter.
Tactel hotpant kan også bruges under en kjole.
Tactel Hotpants i vores populære Tactel kvalitet.
Tactel er et super godt materiale at lave sportstøj i. Det er praktisk og meget elastisk. Derudover passer det til alle sportsaktiviteter, som kræver stor bevægelsesfrihed.
Refleks logo på siden at låret for synlighed.

- 4-way stretch
- Hurtigtørrende

TACTEL 92% Polyamide / 8% Elastane


Vis mere
Vis mindre
Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping