Choose language
Størrelser

Gymnastiktøj Kvinder

Gymnastiktøj til kvinder

På denne side finder du vores udvalg af gymnastiktøj til kvinder, som naturligvis har en ligeså høj standard inden for kvalitet, som alle vores andre produkter. Gymnastik har altid været en populær sport i Danmark, og det er altafgørende, at ens gymnastiktøj har god kvalitet og komfort. Her hos Carite Sport kan I bestille tøj til jeres gymnastikhold – eller blot til dig selv. Vores sortiment inden for denne kategori er basis gymnastiktøj, som vi altid har på lager. Du er meget velkommen til at tage et kig på vores side for at blive inspireret – og måske endda købe dig noget nyt, lækkert tøj til gymnastikken.

Heldragt, toppe og bukser til gymnastik

Hos os kan du købe lidt af hvert til gymnastik – vi har både heldragt, top, korte tights og lange tights. Du kan altså købe det gymnastiktøj, du bedst kan lide – eller lidt af hvert så du har noget at skifte imellem. Du skal måske endda også bruge en heldragt til den ene serie og en top og et par tights til en anden serie; så kan du købe begge dele hos os. En populær model er vores shape-up-tights til kvinder, som både fås i knælang og helt lang model. Disse tights er velegnet til krævende sport, og så har de en unik teknologi og en tæt vævning, hvilket giver en harmonisk kropfigur.

Gymnastiktøj i god kvalitet

Vi hos Carite Sport sætter kvalitet i højsæde. Både kvalitet, fleksibilitet, komfort og holdbarhed er altafgørende for, om man føler sig tilpas og dernæst kan yde sit maksimale. Disse egenskaber har vores gymnastiktøj til kvinder, så du kan fokusere fuldstændig på gymnastikken. Vores tøj er både svedtransporterende, hurtigttørrende og åndbart, hvilket sikrer dig en behagelig temperatur. Det er lavet af kvalitetsmaterialer, som gør det let og behageligt at have på, og derudover holder det i lang tid. Sidst, men ikke mindst, så har det naturligvis et lækkert og feminint design.

Køb gymnastiktøj til kvinder online

Hvis du er ude efter noget nyt sportstøj til gymnastik, som både holder i lang tid, har komfort og et lækkert design, så kan du roligt købe det hos os. Vores gymnastiktøj har et enkelt design, og man kan også sagtens bruge vores heldragt til for eksempel yoga og vores tights til løb. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os!

Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping