Choose language

Kettlebells og håndvægte

Carite Sport har et stort udvalg af kettlebells og håndvægte, som kan bruges til træning i hjemmet. Med håndvægte fra Carite Sport er det muligt at træne rigtig mange forskellige muskelgrupper i kroppen. Her på siden finder du både træningshåndvægte med en bestemt vægt, håndvægte sæt, hvor det er muligt at justere vægten samt ankelvægte, der er beregnet til træning af både ben og arme. Vores kettlebells fås med 6 kg, 8 kg og 12 kg alt efter hvilket behov, man har til sin træning. Kettlebells fra Carite Sport kan bruges til både styrketræning samt koordinationstræning.

Håndvægte og håndvægtssæt fra Carite Sport

Hos Carite Sport findes der et udvalg af gode håndvægte med forskellig belastning. Træning med håndvægt er en rigtig god måde at styrke en stor del af kroppens muskler på. Især er håndvægte gode til træning af arme, skulder og bryst, men også ryggen med brug af de rette øvelser. Med et håndvægtssæt fra Carite Sport er det muligt selv at justere hvilken belastning, som man ønsker at træne med. Både almindelige håndvægte og et justerbart håndvægtssæt kan være med til at styrke musklerne og kroppens balance.  

Kettlebells til styrke og koordination


Med en kettlebell er det muligt at træne hele kroppen på en meget effektiv måde. En kettlebell kan bruges både til at træne de langsomme og de hurtige muskler i kroppen, og man kan opnå både styrke og koordination med de rette øvelser. I vores udvalg af kettlebells findes der 6 kg, 8 kg og 12 kg kettlebells. Er man nybegynder er det klogt at starte med en kettlebell på 6 kg, og når man bliver mere øvet og får mere styrke, kan man begynde at træne med mere vægt for at opnå gode og synlige resultater.

Dumbbell, kettlebell og håndvægt til hjemmetræning

Både dumbbells, også kaldet håndvægte, og kettlebells fra Carite Sport er meget effektive til en god træning i hjemmet. Det er en god investering, hvis man ønsker synlige resultater på kortere tid. På nettet er det muligt at finde rigtig mange øvelser, der kan laves med dumbbells, eller en kettlebell. Hos Carite Sport giver vi gratis fragt, når man køber for over 500 kroner. Samtidig tilbyder vi også 14 dages fuld returret, hvis man skulle fortryde sit køb. Kig rundt på Carite Sports online webshop og find kettlebells og håndvægte til hjemmetræning.  

Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping