Choose language

Hulahopring med vægt

Vil du have en lækker, smal talje? Så kan vi anbefale dig at købe vores hulahopring med vægt! En hulahopring med vægt er et fantastisk træningsudstyr, som mange kvinder er stor fan af. Det er en effektiv måde at få en stram talje på, da man bruger alle mavemusklerne på at holde den oppe og køre den rundt. Ikke nok med at du får en smal talje, så har man det også sjovt, mens man træner – og hvis man mangler selskab, kan dine veninder sagtens stå ved siden af med deres egen ring.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 350,00
DKK 99,00
Spar DKK 251,00
Køb/info
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 350,00
DKK 99,00
Spar DKK 251,00
Køb/info
Størrelser på lager:
ONESIZE

Trænings hulahopring med forskellig vægt

Hos Carite Sport har vi forskellige ringe at vælge imellem. Vi har både forskellige farver og med forskellige vægt. På den måde kan du finde den fitness-hulahopring, der passer bedst til dig. Efter noget tid med den samme ring, kan det være, du skal have en med mere vægt i, så du bliver udfordret mest muligt. Hulahopringen har en bølget inderside, hvilket er med til at styrke taljen, maven, ryggen og balderne. Derudover træner man også balancen – og dermed de mindre balancemuskler – hvilket også er en god træning for korsettet og din holdning.

Fitness-hulahopring til hjemmetræning


Når man først har en sådan hulahopring med vægt derhjemme, er det svært at lade den være. For det første er det en sjov form for træning, og for det andet kan man hurtigt se resultater blot ved nogle minutters træning hver dag. Vægten i ringen gør, at man både skal stramme op i maven, lænden samt bækkenbunden – man får altså pulsen op, og man forbrænder kalorier på en sjov måde. Så hvis du vil reducere fedt omkring taljen og samtidig styrke dine muskler, så er denne træningshulahopring med vægt helt sikkert noget for dig!

Køb din hulahopring med vægt online


Måske tænker du, at ringen er stor og besværlig, men det er den langt fra! Når du modtager den, er den nemlig delt i 6 dele, som nemt og hurtigt kan klikkes sammen – og klikkes fra hinanden igen. Vores ring kan altså nemt pakkes sammen og tages med i træningscenteret, på ferie eller over til veninderne. Hvis du allerede har en smal talje, kan du naturligvis stadig bruge denne trænings-hulahopring, da den er effektiv til at styrke mave- og rygmusklerne samt balancen. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter – vi står altid klar til at hjælpe.

Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping