Choose language

Sportsstrømper

Se Carite Sports udvalg af sportsstrømper og løbestrømper her. De rette strømper kan være med til at gøre det behageligt at træne og kan tilmed bidrage til at øge ens præstation. Sportsstrømper fra Carite Sport kan bruges til mange forskellige sportsgrene så som løb, fitness, yoga og meget andet. Vores sportsstrømper til brug til yoga har tæer, hvilket giver den bedste frihed under træningen. Strømperne til løb har optimal støtte, der medvirker til at minemere belastningen af foden selv under lange løb. Alle typer af sportsstrømper hos Carite Sport er kendetegnet ved den yderst gode og behagelige kvalitet.

Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 19-11-2022.
Før DKK 100,00
DKK 30,00
Spar DKK 70,00
Køb/info
Størrelser på lager:
ONESIZE

Løbestrømper fra Carite Sport

Et par løbestrømper i god kvalitet er en rigtig god investering for dine fødder. Med løbestrømper fra Carite Sport bliver det mere behageligt for fødderne at løbe selv lange ture. Det materiale, som løbestrømperne er fremstillet af, er svedtransporterende, hvilket er en stor fordel, fordi fødderne ofte er et af de steder, hvor man sveder meget under løb. Det svedtransporterende materiale hjælper også til minimering af vabeldannelse på fødderne. Løbestrømper fra Carite Sport er derudover formet efter både højre og venstre fod, hvilket giver maksimal komfort til løberen.  

Sportsstrømper til yoga

I Carite Sports udvalg af sportsstrømper findes strømper, der er specielt fremstillet til brug til yoga. Strømperne er fremstillet med tæer, hvilket giver maksimal følelse af frihed under træningen. Derudover forhindrer dette også, at man får vabler mellem tæerne. Carite Sports sportsstrømper til yoga er udstyret med skridsikre knopper, der gør, at man står rigtig godt fast og kan bevare den fulde kontrol på gulvet under balance- og styrkeøvelser. Strømperne er desuden lavet i svedtransporterende materiale for optimal komfort til træning af yoga, reformer, pilates og andre træningsformer, hvor føddernes greb på gulvet er meget vigtigt.

Køb sportsstrømper online

Sportsstrømper gør træningen meget mere behagelig og udgør en vigtig del af ens beklædning, når der skal trænes. Hos Carite Sport finder du sportsstrømper til mange forskellige former for sport. Du skal blot vælge, hvad der passer til dig her på vores online webshop, og så sender vi så hurtigt som muligt. Hos Carite Sport vil vi gerne have glade og tilfredse kunder. Derfor sender vi gratis, når du køber træningstøj og udstyr for over 500 kroner. Desuden leverer vi inden for 1-3 hverdage, så du har dine varer lige, når du skal bruge dem. Velkommen til Carite Sports online shop!

Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping