Choose language

Sportstasker

Hos Carite Sport finder du sportstasker i god kvalitet, som er smarte og ikke mindst praktiske. En sportstaske fra Carite Sport er anvendelig til brug ved mange forskellige sportsgrene til opbevaring af eksempelvis håndklæde, ekstra sko, træningsredskaber og meget mere. Carite Sport har lavet tøj og tilbehør til sport siden 1934 og har derfor stor erfaring inden for feltet. Vi arbejder for at få design, kvalitet og funktionalitet til at gå op i en højere enhed ved alle vores produkter. Det samme gælder vores sportstasker, der skal kunne holde til det meste og samtidig have et lækkert design, der er med til at give ekstra glæde ved træningen.

Træningstasker fra Carite Sport

En træningstaske fra Carite Sport er en rigtig god investering til transporten til og fra træning. Man har ofte meget udstyr som eksempelvis ekstra tøj og sko samt træningsredskaber, som det er rart at have styr på. En træningstaske fra Carite Sport er lavet i nylon med en PVC-belægning, hvilket gør den stærk og holdbar. Desuden er vores sportstasker udstyret med flere forskellige rum, hvor det er muligt at opbevare brugt og svedigt tøj eller de sure træningssko. Ydermere er vores træningstasker udstyret med justerbare remme, så de kan tilpasses den enkelte.  

Sportstaske til fitness, yoga mm.

En del sportsgrene kræver, at man medbringer diverse udstyr. Her er det oplagt at medbringe en solid sportstaske i god kvalitet, som kan indeholde alt det, man har brug for. En sportstaske fra Carite Sport kan bruges både, når man skal en tur i fitnesscenteret, til yoga eller til holdsport. De mange lommer i Carite Sports sportstasker gør, at det er muligt at opbevare diverse udstyr og personlige ejendele, når man skal til og fra træning. Vores sportstasker er desuden lavet i et meget let materiale, der gør dem meget nemme at transportere og ikke mindst pakke sammen, når man ikke skal bruge dem.

Shop sportstasker online

På Carite Sports online webshop har vi et godt udvalg af sports- og træningstasker i et flot design. Vores populære model Carite Sports Bag Square er meget rummelig og passer til mange forskellige sportsgrene. Sportstasken fås i sort med sølv lynlåse og et smart pink logo. Hos Carite Sport vil vi gerne have glade og tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi gratis levering, når man køber for over 500 kroner i vores webshop. Derudover garanterer vi levering inden for 1-3 hverdage, så man har sine varer lige når man skal bruge dem. Klik rundt for at finde dit udstyr og beklædning til sport i dag.  

Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping