Choose language

Træningselastikker

Hos Carite Sport finder du et stort udvalg af træningselastikker til mange forskellige formål. En træningselastik er et rigtig godt redskab til at styrke musklerne og til at komme i bedre form med. En træningselastik kan medbringes stort set over alt, fordi den fylder meget lidt og vejer så godt som ingenting. Den er derfor et helt optimalt træningsredskab at medbringe på eksempelvis ferien, hvis man gerne vil holde formen ved lige. Her på siden finder du træningselastikker af forskellig udformning og med forskellig styrke, så du med garanti finder den træningselastik, der passer til lige netop dit formål.

Træningselastikker med forskellig styrke

En meget enkel og billig måde at komme i form på er ved at bruge en træningselastik. Hos Carite Sport finder du et godt udvalg af forskellige former for træningselastikker med forskellig styrke. For at kunne træne optimalt er det vigtigt at vælge en træningselastik med den rette styrke. Er man ikke vant til at træne, er det en god idé at starte med en elastik med medium styrke, og er man allerede erfaren ud i styrketræning, får man mest ud af at vælge en træningselastik med hård styrke, så musklerne får den rette belastning under øvelserne.

Toning Tube træningselastik

I Carite Sports udvalg af træningselastikker finder du Toning Tube-elastikkerne, der har håndtag med skumgummi for et godt greb. Denne form for træningselastik kan anvendes som alternativ til mange fitnessmaskiner. Den fylder utrolig lidt i hjemmet eller i rejsekufferten og gør således træningen lidt nemmere. Med en Toning Tube-træningselastik er det muligt at træne muskler i både arme, ben, ryg og mave, og den er derfor et meget alsidigt træningsredskab. Toning Tubes kan blandt andet bruges til genoptræning af forskellige muskler og til ganske alminelig træning i hjemmet.

Fitnesselastik

Hos Carite Sport finder du også Flexband, der er en fitnesselastik med varierende styrke. Flexband er lavet i naturlatex, som holder rigtig godt, og som er meget behageligt at træne med. Det fås i ruller af 1 meter eller 30 meter. Denne type fitnesselastik bruges i hjemmet såvel som på skoler, hospitaler og i fitnesscentre og gør det muligt at træne musklerne og balancen på en anderledes måde end med de typiske maskiner, som man finder i et fitnesscenter. Klik rundt her på Carite Sports online shop og find din fitnesselastik til træning i dag.

Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping