Choose language

Træningshandsker

Træningshandsker

Carite Sport træningshandsker er et rigtig godt redskab til træning i fitnesscenter. Træningshandsker er især nyttige, hvis man skal løfte tunge vægte og lave øvelser som eksempelvis bænkpres, hvor man opnår et bedre greb. Handsker fra Carite Sport vil stabilisere ens greb samt beskytte håndleddene mod overbelastning. Alle vores handsker er lavet i kvalitetsmaterialer, der hjælper til at yde en optimal præstation til træning. I vores sortiment findes der både træningshandsker specielt fremstillet til mænd og til kvinder samt boksehandsker, der kan bruges til træning i fitnesscenter og til boksning på eksempelvis sandsække.

Træningshandsker

Med fitness handsker fra Carite Sport undgår du skader på hænderne. Når man træner med vægte og udfører øvelser som eksempelvis bænkpres i fitnesscenteret, får man hurtigt svedige hænder, vabler og afskrabninger på huden. Dette kan undgås med de helt rigtige fitness handsker, der beskytter, og som samtidig giver et godt greb, så du undgår farlige situationer med vægtene. Alle vores handsker er lavet i kvalitetskunstlæder, der sikrer det gode greb, og som samtidig er meget slidstærkt. Fitness handsker fra Carite Sport holder til rigtig mange ture i fitnesscenteret og er en rigtig god investering til træningen.

Træningshandsker til kvinder

Hos Carite Sport finder du træningshandsker, der er specielt fremstillet til brug af kvinder. De kendetegnes ved at være mere feminine, lette og fleksible, så de understøtter en god træning. De forhandles i størrelse XS til L og kan derudover tilpasses med et justerbart spænde. Carite Sports fitness handsker til kvinder passer godt til de fleste kvindehåndled, og kan være med til at give dig ekstra glæde ved træningen. Vægtløft er i dag ikke kun forbeholdt mænd – der findes masser af kvinder derude, der også gerne vil være stærke og opbygge en flot muskelmasse, og det forstår vi hos Carite Sport.

Træningshandsker til mænd

Træningshandsker til mænd fra Carite Sport kendetegnes ved at være komfortable, lette og fleksible. De er rigtig gode under tunge vægtløft, hvor det er vigtigt med et godt og stabilt greb. Træningshandsker til mænd fra Carite Sport er fremstillet i åndbart materiale, der gør træningen mere behagelig, og som forhindrer svedige og glatte håndflader. Derudover kan handskerne vaskes ved 30 grader, hvilket sikrer dig en optimal hygiejne under træningen. Vores træningshandsker til mænd er udstyret med en 4,5 cm lukning med velcro, der er med til at sikre en god stabilitet af håndleddet ved vægtløft og øvelser.

Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping