Choose language
Størrelser

Træningsshorts

Træningsshorts til kvinder

Velkommen til Carite Sport! Her på denne side finder du vores udvalg af træningsshort til kvinder. Om det er til fodbold, håndbold, badminton, løb, fritid eller fitness, så har vi shorts, der kan bruges til det hele. Vi har flere forskellige modeller, og så findes de selvfølgelig i mange forskellige størrelser – nogle af vores modeller fås i op til størrelse 50, så alle kan være med. Du er mere end velkommen til at tage et kig på vores træningsshorts for at lade dig inspirere og måske endda købe et nyt par shorts.

Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 27-01-2024.
Før DKK 350,00
DKK 175,00
Spar DKK 175,00
Køb/info
Størrelser på lager:
36, 44, 50

Fitness tights i kvalitet

Når man dyrker sport, løber eller er i fitness, er det altafgørende, at man føler sig godt tilpas i sine træningsshorts. Både kvalitet og komfort er to vigtige egenskaber, og begge disse har vores sport shorts. Komforten er vigtig, så man føler sig tilpas under træning og dermed kan yde sit maksimale. Kvaliteten spiller også en vigtig rolle – afhængig af hvilken model du ønsker, så har vores shorts forskellige egenskaber. Nogle er svedtransporterende og hurtigttørrende, andre er åndbare og komfortable, mens nogle modeller har alle egenskaber. Den gode kvalitet på vores træningsshorts sikrer lang holdbarhed og god komfort.

Sport shorts til enhver smag

Hos Carite Sport har vi forskellige modeller på vores træningsshorts og fitness tights til kvinder. Vi har en model kaldet comfort, som er yderst behagelige at have på under træning. Disse shorts er fleksible og åndbare, og så har den en god pasform til kvindekroppen. De fås med forskellige længder: til under knæet, over knæet og en helt kort model. Hernæst har vi en model kaldet tight, som sidder helt tæt til benene. Disse tights er velegnede til fitness, yoga, løb og meget andet. Vi har altså fitness tights og sport shorts til enhver smag og til enhver situation.

Køb træningsshorts og fitness tights online

Som du kan høre, har vi et bredt og forskelligartet udvalg af shorts til kvinder. Vores træningsshorts kan både bruges til alle forskellige sportsgrene, men også til fitness, løb og fritid. Hos os får du noget for pengene – vi har nemlig både god kvalitet og gode priser.  Det er nemt og hurtigt at købe dine nye træningsshorts eller fitness tights online hos os, og så får du dem leveret lige til døren. Hvis du har spørgsmål til vores træningstøj, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til en hjælpe.


Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping