Choose language

Yogamåtter

Carite Sport har et godt udvalg af kvalitetsyogamåtter til hjemmetræning og til træning på hold og i fitnesscenter. En yogamåtte fra Carite Sport udgør et skridsikkert underlag, når du skal træne, hvad enten det er pilates, yoga, styrkeøvelser eller andet. Vores Yogamåtter fås i to kvaliteter, som er den tynde udgave og den kraftige udgave. Det er individuelt, hvad man fortrækker til træningen. Den kraftige model kan dog også benyttes som liggeunderlag, hvis man skal sove udendørs. Begge typer af yogamåtter er lette at rengøre, lavet i miljøvenligt materiale og ikke mindst meget støttende ved øvelser på gulv.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 300,00
DKK 99,00
Spar DKK 201,00
Køb/info
Størrelser på lager:
ONESIZE

Yogamåtter til hjemmetræning

En yoga måtte fra Carite Sport kan være et rigtig godt redskab til træning i hjemmet. Den kan eksempelvis bruges som redskab til træningsvideoer, til styrkeøvelser på gulv som eksempelvis mavebøjninger og armstræk samt til yoga og pilates. Carite Sports yogamåtter er lavet i et materiale, der er blødt og skridsikkert – også når det bliver vådt. På den måde kan man slappe helt af og koncentrere sig om sin træning uden at være bange for at skride. Alle vores måtter er desuden fremstillet i miljøvenligt materiale og er fri for phthalater.

Yogamåtte med bærerem

Carite Sport har to typer af yogamåtter. Den tynde model, der er 0,5 cm i tykkelsen og den kraftige model, der er 1,5 cm i tykkelsen. Alle Carite Sports yogamåtter er udstyret med en bærerem, så man nemt kan have den med til træning. Hvis man træner på hold, vil der ofte være en yogamåtte, som man kan benytte sig af. Det kan dog være rigtig rart at have sin egen yoga måtte, så man er sikker på, at hygiejnen er helt i top. Alle vores yogamåtter er lavet i materialer, der er meget nemme at rengøre, så man slipper for indtørret sved og andet.

Online bestilling af yogamåtte

Her på Carite Sports egen online webshop kan du bestille din nye yogamåtte til træningen. Hvad enten du dyrker yoga, pilates, styrketræning eller smidighedsøvelser er en yogamåtte fra Carite Sport dit uundværlige træningsredskab. Den beskytter din krop mod et hårdt gulv samt sikrer, at du ikke skrider, når du træner. Glade og tilfredse kunder er meget vigtigt for os, og derfor tilbyder vi gratis fragt, når man køber varer for over 500 kroner her på vores webshop. Klik rundt og se vores gode udvalg af yogamåtter og meget andet til træningen.

Træningstøj siden 1934

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Vores historie begynder i 1934 i Danmark. Faderen til den aktive gymnast Techla Lundgaard køber en tricotagefabrik, hvor han producerer undertøj. Techla arver hurtigt hans interesse for tekstiler og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.
I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter vi fortsat at møde kvindens aktuelle træningstrends.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping