BEVÆGELSESFRIHED I CARITES NYE KOLLEKTION

Carites nye kollektion er til de piger, som er modebevidste og går op i, hvordan de ser ud. Kollektionen er præget af mange forskellige farver, som giver et nyt pust til selv den vildeste garderobe.

Så er du til farverige styles? Så vil du elske farverne Crocus, Kentucky Blue og Misty Rose. Selv er vi vilde med Round Neck Sweatshirt i Kentucky Blue, High Waist Short Tights i Crocus, og farven Misty Rose gør vores Cover Up Crop Top til noget helt særligt.

Men hvis du er mere til de mere simple og neutrale farver, så indeholder kollektionen også dem. Du finder mange af de forskellige styles, i kollektionen, i den helt simple Sort, Capulet Olive og Cornstalk. Disse tre farver er sande klassikere og kan perfekt matches med de mere vilde farver i kollektionen. Style de fine Shape Up High Waist Tights i Sort med en Ribbed Waist Crop Top eller med vores simple Light Comfy T-shirt i Capulet Olive med Sweatpants.

Carites nye kollektion er præget af god bevægelsesfrihed samt tidløse styles, som er et ‘must’ i enhver gymnasts garderobe.

Bliv inspireret og find hele kollektionen her.

Shop Her
Carite Bevægelsesfrihed i Clover