CARITES NYE SWEATS

Efter en længere periode præget af lockdown, samt at vi går vinteren i møde, er komfort i fokus mere end nogensinde. Disse komfortable tendenser er kommet for at blive, og sweatsuits bør være en del af alles garderobe.

Med Carites sweats er det mere reglen end undtagelsen at give dig muligheden for at bevæge dig samtidig med at være komfortabel. Om det er at gå en tur eller at have det på til træning, sikrer Carites sweats dig et behageligt sæt uden at gå på kompromis med udseendet.

Carites nye udvalg af sweats, som har et legende udtryk med deres kommercielle farver, pryder enhvers gymnasts klædeskab. Sammensæt farverne på tværs og skab den perfekte farvepalette, der passer til din stil. Mulighederne er mange, du kan eksempelvis matche Oversized Crop hættetrøje med de perfekte sweatpants. Hvis du er mere til en sweatshirt uden hætte, så giver round neck sweatshirt dig den fineste pasform.

Carites udvalg af sweats giver den perfekte mulighed for at være komfortabel og fri bevægelighed. Find kollektionen her.

SHOP CARITE SWEATS ONLINE
Carite Nature Sweats Blog