GYMNASTIKKENS HISTORIE

Vidste du, at Danmark var det første land, som indførte gymnastik som fag i skolen i år 1814? Gymnastik har igennem tiden ikke kun været tiltænkt som motionsform, men ligeså som dannelsesform af karakter og samfund. Herefter blev gymnastikken en mere alment bevægelsesform, som vi kender i dag.

I dag udformer gymnastik sig i mange forskellige arter, men gymnaster indenfor alle genrer vægter funktionalitet samt en sans for detalje højt. Af samme årsag er disse værdier og inspiration af gymnastikkens tidligere år, et gennemgående tema i Carite Classics.

Med Carite Classics kollektions hyldest til gymnastikverdenen har de formået at skabe gymnastiktøj og gymnastiksko, som giver den bedste pasform til at bevæge sig i.

Under gymnastikkens oprindelse var der fokus på tætsiddende men komfortabelt gynmastiktøj, hvilket Chaline t-shirt og Edgefield Capri understreger i bedste form. Senere har flere også værdsat et blødt og løstsiddende design, der kan opnås med Babett blusen og Capri stretchbukser. En uundværlig klassiker, som har beholdt sit tidløse design, er gymnastikskoen.

Se vores tidløse Carite Classic kollektion her, hvor gymnastikkens tidligere år er i fokus.

SHOP CARITE CLASSICS ONLINE
Carite Classic Collection