BUKSERNE ALLE SNAKKER OM

Altafgørende når man skal være aktiv, er det rette valg af tøj. Det er vigtigt tøjet er behageligt at have på og giver en bevægelsesfrihed, som gør man kan være fleksibel og bevæge sig frit. Netop af de årsager er vores High Waist bukser blevet et af vores allermest populære produkter blandt vores kunder.

Bukserne har en løs pasform og er lavet i et lækkert blødt materiale, som gør dem ideelle til mange former for aktiviteter. De er designet i et højtaljet design og har elastik i livet som gør at du kan justere pasformen til netop dine ønsker.

Yderligere har bukserne lige ben og vidde, hvilket giver dem et afslappet look. Derfor er bukserne helt perfekte til enhver form for aktivitet. Du kan bruge bukserne efter din træning eller til afslapning på en søndag.

Desuden fås bukserne i en bred farvepalette. Lige fra klassisk sort, til den fine Misty Rose, så de passer ind i enhver garderobe

Der er ingen tvivl om, at disse fine bukser er klar favorit hos Carite, og vi håber, at du elsker dem ligeså meget som vi gør.

Så hvad enten du er til yoga, gymnastik eller noget helt tredje, så passer Carites High Waist bukser til det meste.

Shop bukserne her
Carite Bukserne alle snakker om