DEN PERFEKTE SPORTS BH

Hos Carite har vi et stort udvalg af trænings- og gymnastiktøj. Vi bestræber os på at have det helt rigtige sortiment, som bidrager til gode træninger og som giver de bedste forudsætninger for at kunne bevæge sig frit. Derfor gør vi også en dyd ud af at skabe designs, som omfavner alle præferencer.

Alle piger og kvinder kender til vigtigheden af den rette sports BH. Den rette pasform og niveau af støtte er super vigtigt, for at man kan levere en optimal præstation. Derfor har vi her hos Carite designet vores Longline Seamless Sports BH. Med sit lette, åndbare og fleksible materiale, sikrer BH’en en optimal bevægelsesfrihed og pasform. Den har en tætsiddende let støttende figur og stropperne kan justeres efter ens egne præferencer.

Desuden er stropperne tynde og BH’en har et klassisk design, som også gør den brugbar til hverdagssituationer. Så hvad enten du dyrker fitness, yoga gymnastik eller mangler en top til hverdagen, vil Longline Seamless Sports BH’en være med til at fuldende din garderobe.

Gå på opdagelse i vores farve udvalg af Longline Seamless Sports BH her.

Carite Den Perfekte Sports BH
Shop Sports BH'er her