EN VERDEN AF KLASSIKERE

Gymnastikkens verden er enorm og den omfavner alle, hvad enten man er til motions-, opvisnings- eller konkurrencegymnastik. Det er et univers som har rødder langt tilbage og gymnastiktøj har gennem tiden set dagens lys i mange forskellige former. Alt efter hvilken gymnastik kategori man er til, har træningstøjet udviklet sig til at have fokus på netop de behov den enkelte gymnast måtte have.

Hos Carite har en årrække lang erfaring indenfor opvisninger og gymnastik på konkurrenceniveau. Derfor ligger det vores hjerte nært og vi kender vigtigheden af det helt rigtige træningstøj og alle de præferencer man som atlet har. Af samme grund har vi derfor udviklet vores Classics kollektion, som er en hyldest til gymnastikkens historie, og har fokus på kvalitet og funktionalitet. Kollektionen er designet til at skulle omfavne kroppens former og give maksimal frihed til at bevæge sig i. Æstetisk og finesse er kendetegn som ikke er til at overse, og der er tænkt over enhver detalje. Kollektionen indeholder tidsløse og stilsikre styles som du vil have gavn af i mange sæsoner.

Med gymnastiktøj fra vores Carite Classics kollektion sikres du som atlet en gymnastikgarderobe, som er fyldt med lækre materialer, god kvalitet og funktionalitet i højsædet – Ligegyldigt hvilken gymnast du er og hvilke gymnastikform du er til!

Shop Carite Classics her
Denete 2-Way Short Stretchbukser Sort