GYMNASTIKKENS UDSTYR

Gymnastik er en alsidig sport og dækker over mange stilarter. Derfor findes der også mange forskellige slags udstyr, som man kan bruge.

Vigtigt for alle slags gymnastikarter, er at man arbejder med sin grundtræning som dækker over smidighed, konditionstræning, balance og styrketræning. Alle slags øvelser kræver et godt underlag og bidrager til at have en behagelig træning.

Derfor er vores Carite yogamåtter et af de bedst sælgende produkter. Yogamåtterne skiller sig ud fra andre, da de er lavet af 100% genanvendeligt materiale. Dette gør dem perfekt egnet til alle former for træning samt giver en mere behagelig oplevelse. Hav måtten nemt med til og fra træningen med de medfølgende bærestropper.

Ligeledes er Carites foam rollers et fantastisk værktøj til at løsne spændinger i musklerne, øge mobiliteten, blodcirkulationen og det er altsammen med til at genoprette og forbedre dig.

Samtidig er Carites yogablokke fremstillet af et skummateriale, som er blødt og lækkert med en vis hårdhed. Blokken kan nemt gøres rent med en fugtig klud efter træningen.

Ligegyldigt om du medbringer vores yogamåtte, foam roller eller yogablokke til din træning, kan det hele på fineste vis tages med i vores populære all purpose taske.

Mangler du udstyr til at forbedre dine træninger, kan du finde hele Carites udvalg her.

Shop Carites udstyr her
Carite Gymnastikkens udstyr