TIL SÆSONENS OPVISNINGER

Der er fuld gang i sæsonens opvisninger rundt omkring i hele Danmark, og her hos Carite er det noget vi ser frem til hvert år. Hos Carite forstår vi, at et fejesving ikke bare er et fejesving, men vigtigheden i at føle sig komfortabel samt have fri bevægelighed, når du udøver det, der gør dig allermest glad.

Vi ved, hvor vigtige opvisningerne og konkurrencerne er, og at det netop er her, at du som gymnast har mulighed for at udfolde dig og vise din udstråling til alle. I hallerne er det nemlig det stærke gymnastikfællesskab, som kommer til udtryk, om det er til opvisninger eller til konkurrencer.

Hos Carite ved vi hvor stor en betydning ens gymnastiktøj, har for ens udstråling. I designprocesserne tænker vi derfor altid over, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe hver enkelt gymnast med at udtrykke sin personlighed og føle sig godt tilpas, både på og udenfor gulvet.

Det er nemlig ikke kun på gulvet til opvisninger eller konkurrencer, at du skal føle dig komfortabel i dit træningstøj, det er også før og efter. Med vores store erfaring og ekspertise indenfor gymnastikverden, forstår vi, hvor vigtigt det er, også at føle sig bedst tilpas udenfor gulvet til en opvisning eller konkurrence.

Med Carites sweats er det mere reglen end undtagelsen at give dig muligheden for at bevæge dig samtidig med at være komfortabel. Om det er at gå en tur eller at have det på efter træningen, sikrer Carites sweats dig et behageligt sæt uden at gå på kompromis med udseendet. Mulighederne er mange, du kan f.eks. matche Oversized Crop hættetrøjen med de perfekte sweatpants.

Carites udvalg af sweatpants og sweatshirts giver den perfekte mulighed for at være komfortabel, og have fri bevægelighed. Find hele kollektionen her.

Blogpost Til Sæsonens Opvisninger
Shop Sweats kollektionen her