VIGTIGHEDEN AF UDSTRÆKNING

Hvis du har en stærk og smidig krop, skaber du dermed de bedste forudsætninger for, at din krop præsterer bedre og mere. Derfor er det vigtigt at arbejde med udstrækning og bøjeøvelser, der øger din bevægelighed både før og efter din træning. Med fokus på høj bevægelighed og komfort sikrer Carites gymnastiktøj dig en god vedvarende pasform, ligegyldigt hvor aktiv du er.

Det er altid vigtigt, inden du er fysisk aktiv at varme op for at nedsætte risikoen for skader. Netop derfor har Carite blandt andet designet de ideelle 2-way stretch Capri bukser. Bukserne er lavet i lækre lette materialer, som er åndbare og nemme at regulere. Så hvad enten du er til træning eller konkurrence, giver bukserne dig garanti for en hurtig og ubesværet omklædning.

Ligeledes er det vigtigt at strække ud efter din træning. Derfor har Carite fremstillet alle sine tights i et fleksibel og strækbart materiale, som gør dem ideelle til udstrækning og bøjeøvelser. Materialet gør dem hurtigtørrende, åndbar og svedtransporterende, som hjælper med at holde dig tør samt komfortabel efter din træning.

Shop online her
VIGTIGHEDEN AF UDSTRÆKNING